Set Hamil Shaklee

BABY SIHAT + COMEL + GEBU !

baby

Comelnya tengok baby-baby ni! Gebunya kulit! Macam nak cium je (huhu)

Sukanya kalau dapat anak comel macam anak matsaleh ni kan. Nora pun tak faham why anak matsaleh tembam dan semangat dia lain macam. Apa yang parents dia makan agaknya?

Sebagai bakal ibu dan bakal bapa, of course kita menginginkan baby dilahirkan nanti SIHAT + GEBU + COMEL!

Dan semuanya bermula dari pengambilan nutrition ketika pregnancy.

Pengambilan nutrition yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada :

 Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna.
✅ Perkembangan bayi yang sihat.
✅ Pencegahan baby dari mendapat jaundice.

17309767_765871186896680_8279656321410594374_n

 

Nora syorkan Set Mengandung Shaklee untuk diamalkan semasa kehamilan. Dalam set ini ada :

💐 Vitalea Iron Formula
Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang concentration.

💐 Vitamin Sustained Release Vita-C
Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.

Membantu penyerapan iron – Kalau tak cukup Vitamin C, makanlah iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.

💐 B Complex
Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri-seri.

💐 ESP
Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam.
Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin lain.
Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.

💐 Ostematrix
Memberikan kalsium tambahan kepada ibu.

Baby serap almost 90% kalsium ibu
Jika ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

FB_omegaguard-nutrition_new

OmegaGuard™ Kod Produk :10236 (90 capsules) – RM145.00

Tambahan OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester Kedua. Insya Allah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih aktif dan cepat belajar. 

Hubungi Nora untuk info dan consultation kalaunak tahu lebih lanjut.

Anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥

#pengedarshakleeshahalam
#pengedarshakleesetiaalam
#pengedarshakleebandarbukitraja
#pengedarshakleemeru
#pengedarshakleeklang
#CODshaklee

         

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s