Testimoni Kurus Shaklee – Dengan ESP

Alhamdulillah, inilah testimoni daripada customer yang dah consume ESP Shaklee.

Bila kita minum ESP ni pagi, for sure kita dah tak terasa nak breakfast dah.

Nora biasa ambil pagi so sebelum keluar rumah nak ke office, Nora akan bancuh dengan ESP dengan yogurt lepas tu shake-shake. Mudah kan?

For student yang ada class pagi of course tak sempat breakfast kan, so baik ambil ESP ni.
And for mothers who are working tak kira part time ke full time pun sangat-sangat disarankan ambil ESP ni.

Yelah kalau pagi biasanya kita ni kan rushing sana-sini nak memulakan hari, so ambil lah ESP. For boost of energy. Tak adalah sampai-sampai office nanti pekena nasi lemak.

So boleh lah kurus kan?

Anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥

#pengedarshakleeshahalam
#pengedarshakleesetiaalam
#pengedarshakleebandarbukitraja
#pengedarshakleemeru
#pengedarshakleeklang
#CODshaklee

         

 

 

One thought on “Testimoni Kurus Shaklee – Dengan ESP

  1. Pingback: Set Kurus Shaklee | Nora Hairuddin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s