Set Bersalin Shaklee

BERPANTANG CARA MODEN

16473332_747375858746213_7730294996009806598_n

Nora masa lahirkan Arya & Arief, Alhamdullillah dapat bersalin secara normal. So during pantang, Nora terpaksalah ikut petua orang dulu-dulu, berbengkung, bertungku atau lain lain yang tradisional and mandi herba, bertangas dan pakai pilis.

But bab jamu ni, ย I didn’t take regularly (hehe)ย selalu skip sebab tak boleh telan langsung and also tak nak effect kat Arya & Arief since I breastfeed kan. So 100% and completely pilihan Nora ย is by using Shaklee.

And antara supplement pilihan Nora sendiri while I was in confinement dulu,

โœ… ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan extra tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

โœ… VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dengan lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga untuk mereka yang nak hilangkan parut jerawat dan jeragat semua yang mungkin naik disebabkan hormone changes during pregnancy.

โœ… VITAMIN C:ย Strengthen your immune system agar tak mudah dijangkiti penyakit, and for baby immune system as well through breastfeeding, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus. Vitamin C juga membantu luka supaya kering lebih cepat.

โœ… OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, pelawas, mengelakkan sakit kaki lutut and pinggang dari cramp.

โœ… ALFALFA: Buang angin dalam badan, pelawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, and mengatasi masalah keputihan (white discharge)

โœ… VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Dalam VITA LEA ada ZINC yang dapat membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.

โœ… OMEGA GUARD: Membekalkan EPA & DHA untuk perkembangan minda baby yang dapat disalurkan through breastfeeding, membakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, dan mengatasi masalah perut buncit.

Sebagai tambahan untuk ibu yang mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN.

lechithin

Lecithin Kod Produk:10163 (180 kapsul) – RM56.00

Memang sangat-sangat membantu dalam mengurangkan bengkak susu.

Luka bersalin dan kesan ngilu ni baik sepenuhnya kalau kita consume VIVIX.

vivix-bottle

Vivixยฎ Kod Produk :10320 (150ml) – RM504.00

Alhamdulillah, luka bersalin memang cepat baik dan kesan ngilu tu juga takde lagi dah.

Yang bersalin caesarean section pun elok tau consume set nih. InshaaAllah luka cepat sembuh dan cantum, sembelit pun boleh diatasi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Untuk bakal-bakal Mama yang akan due tak lama dah tu, boleh lah start prepare Set Berpantang yer. Yang tengah berpantang atau nak habis pantang, nak consume pun boleh tau. InshaaAllah Shaklee nih antara pilihan yang terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut ย โ™ฅย โ™ฅ

ย  ย  ย  ย  ย 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s