Peluang Business

Dengan nilai ringgit yang makin lama makin kurang, tapi duit gaji macam tu jugak macam mana kita nak survive.

Sekarang ramai dah mula beralih ke peluang bisnes untuk menambah pendapatan. Macam Nora, jadi lawyer ni (ke loyar, huhu ๐Ÿ˜œ) tak banyak lah, sebab tulah buat side income Shaklee ni.

Nak tahu tak bisness produk kecantikan dan kesihatan adalah industry bisnes yang terbaik, industry yang bernilai billion dollar termasuk di Malaysia.

Consumer market for health and beauty product ni sangat besar jadi tak perlu risau takde customer. InsyaAllah, ada customer kalau kita pandai cariย ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Berbisnes dengan Shaklee ni sangat mudah sebab anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli. Dan apa yang anda kena buat ialah sebarkan kebaikan penggunaan produk Shaklee dengan kos yang sangat rendah.

Tak susah berbisnes zaman sekarang ni, semua pakai online. Macam Nora buat ni, tak pakai banyak kos pon. Alhamdulillah, hampir setiap hari ada saleย ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Dulu Nora tak pandai pon berniaga barang-barang kesihatan ni, tapi bila mentor Shaklee Nora ajar dan bimbing dengan ilmu, sekejap je dah tahu macam mana nak uruskan bisnes Shaklee Nora. Jadi, kalau join bisnes Shaklee, tak perlu risau sebab ada mentor dan ada bimbingan untuk pastikan bisnes Shaklee kita flying highย ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Dan bila kita berjaya dalam bisnes, ia adalah satu kejayaan untuk diri sendiri. Dan dalam hidup ni kita kena cuba. Bagi Nora entrepreneurship ni bukan sahaja satu jawatan atau pekerjaan. Ia adalah satu principle yang kita tanam dalam diri that we believe with all our heart and we achieve with all our might.

Anyone can be an entrepreneur!