Alfalfa – Kehebatan semulajadi

Masalah Resdung + Keputihan + Detoks + Kurang susu ibu

Kalau anda mengalami masalah-masalah yang Nora sebut tadi then anda mungkin boleh cuba Alfalfa Complex dari Shaklee.

Apa sebenarnya Alfalfa Complex ni?

Alfalfa Complex ini ialah supplement yang diperbuat 100% daripada tumbuhan Alfalfa (Mendicago sativa) yang ditanam secara organic.

Ianya bebas dari pesticide, herbicide dan menggunakan bahan baja bebas kimia.

Tumbuhan Alfalfa ini kaya dengan nutrition kerana characteristic akarnya yang boleh tumbuh sehingga 6 meter ke dalam tanah membolehkannya menyerap pelbagai nutrition.

Daun Alfalfa ini dituai dan dikeringkan secara semulajadi untuk mengekalkan nutrition yang terkandung di dalam tumbuhan tersebut dan dijadikan sebagai tablet.

Keseluruhan process ini dijalankan di bawah pengawasan dan kawalan Shaklee yang ketat dan teliti.

Alfalfa mengandungi banyak nutrient penting antaranya vitamin A,D,E,K dan juga keseluruhan kumpulan vitamin B. Ia juga mengandungi banyak mineral penting antaranya biotin, calcium, folic acid, iron, magnesium dan potassium. Alfalfa juga mengandungi kandungan protein yang tinggi dalam keadaan kering.

Kelebihan Alfalfa ini antaranya dapat :

✅ Memberi kelegaan semasa period
✅ Mencuci usus bagi membuang toksik
✅ Membantu membuang angin dalam badan
✅ Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
✅ Membantu masalah keputihan wanita
✅ Membesar dan menegangkan payudara
✅ Bertindak sebagai kacip fatimah kepada para isteri
✅ Memulihkan urat selepas bersalin
✅ Milkbooster
✅  Meningkatkan stamina lelaki

Jadi, kalau ada masalah senggugut ke, atau masalah angin dalam badan ke anda boleh ambil Alfalfa Complex ni.

Dan yang lagi bestnya, Alfalfa Complex ni boleh digabungkan dengan banyak produk vitamin Shaklee kerana Alfalfa ini kaya dengan nutritent dan sangat sesuai untuk kesihatan dalaman.

Antara produk-produk Shaklee yang boleh digabungkan dengan Alfalfa Complex adalah:
💐 Set Kesuburan
💐 Set Menyusu
💐 Set Slimming
💐 Set Resdung
💐 Set Keputihan
💐 Set Detox

Hubungi Nora untuk info dan consultation kalau nak tahu lebih lanjut.

Anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥

#pengedarshakleeshahalam
#pengedarshakleesetiaalam
#pengedarshakleebandarbukitraja
#pengedarshakleemeru
#pengedarshakleeklang
#CODshaklee

         

Set Bersalin Shaklee

BERPANTANG CARA MODEN

16473332_747375858746213_7730294996009806598_n

Nora masa lahirkan Arya & Arief, Alhamdullillah dapat bersalin secara normal. So during pantang, Nora terpaksalah ikut petua orang dulu-dulu, berbengkung, bertungku atau lain lain yang tradisional and mandi herba, bertangas dan pakai pilis.

But bab jamu ni,  I didn’t take regularly (hehe) selalu skip sebab tak boleh telan langsung and also tak nak effect kat Arya & Arief since I breastfeed kan. So 100% and completely pilihan Nora  is by using Shaklee.

And antara supplement pilihan Nora sendiri while I was in confinement dulu,

✅ ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan extra tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘😘😘

✅ VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dengan lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga untuk mereka yang nak hilangkan parut jerawat dan jeragat semua yang mungkin naik disebabkan hormone changes during pregnancy.

✅ VITAMIN C: Strengthen your immune system agar tak mudah dijangkiti penyakit, and for baby immune system as well through breastfeeding, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus. Vitamin C juga membantu luka supaya kering lebih cepat.

✅ OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, pelawas, mengelakkan sakit kaki lutut and pinggang dari cramp.

✅ ALFALFA: Buang angin dalam badan, pelawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, and mengatasi masalah keputihan (white discharge)

✅ VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Dalam VITA LEA ada ZINC yang dapat membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.

✅ OMEGA GUARD: Membekalkan EPA & DHA untuk perkembangan minda baby yang dapat disalurkan through breastfeeding, membakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, dan mengatasi masalah perut buncit.

Sebagai tambahan untuk ibu yang mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN.

lechithin

Lecithin Kod Produk:10163 (180 kapsul) – RM56.00

Memang sangat-sangat membantu dalam mengurangkan bengkak susu.

Luka bersalin dan kesan ngilu ni baik sepenuhnya kalau kita consume VIVIX.

vivix-bottle

Vivix® Kod Produk :10320 (150ml) – RM504.00

Alhamdulillah, luka bersalin memang cepat baik dan kesan ngilu tu juga takde lagi dah.

Yang bersalin caesarean section pun elok tau consume set nih. InshaaAllah luka cepat sembuh dan cantum, sembelit pun boleh diatasi 😊😊

Untuk bakal-bakal Mama yang akan due tak lama dah tu, boleh lah start prepare Set Berpantang yer. Yang tengah berpantang atau nak habis pantang, nak consume pun boleh tau. InshaaAllah Shaklee nih antara pilihan yang terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻

Anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥

         

Set Kurus Shaklee

16406730_10154407937127297_3270175772260384347_n

NAK TURUNKAN BERAT BADAN?

Dah cuba macam-macam cara, tapi tetap tak menjadi? 😱

Jom cuba Full Set Kurus/Slimming Shaklee ni 👍👍👍

Ramai yang telah bagi feedback mereka BERJAYA KURANGKAN BERKILO-KILO tanpa perlu berlapar!

ESP (850g) – Membantu untuk memberi effect kenyang lebih lama, membekalkan tenaga, mengawal nafsu makan, mengelakkan kulit menggeleber, membantu kulit lebih cantik & firm

=>>  Testimoni Kurus oleh one of customer Shaklee yang telah mengamalkan ESP.

OMEGA GUARD (90tab) + LECITHIN – Membakar lemak dengan pantas dan efficient, menguatkan daya ingatan, mengurangkan paras kolesterol, melancarkan peredaran darah

HERBLAX + ALFALFA- Membantu melawaskan pembuangan, mengangkut keluar semua toksin dalam badan, melancarkan pergerakan usus, mengelakkan masalah sembelit

Raya dah nak dekat kakak-kakak semua. Marilah kita kurus bersama 😜

Anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥