Tips Kulit Cantik

Nora nak share TIPS KULIT SIHAT & SEGAR dan nak kurangkan pigmentation lagi lagi mereka yang berkulit cerah

Orang kulit cerah ni masalah yang dia selalu hadapi jeragat and jerawat. Suka benor menatang ni singgah.

Mencik tau😣 so tipsnya adalah

1. Kena yakin masalah kulit kita selesai

2. Cuci muka bersih bersih

3. Minum banyak air – 3 litre sehari

4. Elak direct sunlight. Pakai sunblock

4. Ransang kolagen semulajadi badan. Ha yang ni kena la ambil supplemen macam Vitamin C tu.

5. Potong kuku. Kalau kuku panjang tu make sure bersih. Kalau dengan kuku kotor tulah kita pegang muka alamatlah beranak jerawat tu nanti

6. Kena rajin – nak cantik kenalah rajin. Kalau cuci muka pun malas, adoi! Tu belum suh buat masker lagi

7. Nak senang, makan collagen la. Banyak dah kat pasaran. Tapi pilihlah yang kualiti, berkesan and semulajadi.

Testimoni Collagen Shaklee 

<<KLIK SINI untuk banyak lagi testimoni COLLAGEN dari Shaklee.>>   

Bukan apa, takut nanti masalah lain la pulak. Pilih yang ada landmark study and clinical research. Yang dah bertahun tahun ada kat pasaran.

Ha cukup tak? Banyak lagi tips nak bagi. Tapi nanti Nora sambung lagi.

Sharekan post ni pun okay dah, ganti thank you

Kalau berminat anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥

         

Testimoni – Collagen Kulit Cantik & Sihat

 

Haa, memang Nora suka sangat-sangat setiap kali nak post update pasal testimoni pelanggan Shaklee. Sebab memang nak tunjukkan sangat kebaikan pengambilan Shaklee ni yang dah memang banyak membantu ramai customer kat luar sana ❤️

Hubungi Nora untuk harga rendah terbaik dan konsultasi terbaik.

Anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥

#pengedarshakleeshahalam
#pengedarshakleesetiaalam
#pengedarshakleebandarbukitraja
#pengedarshakleemeru
#pengedarshakleeklang
#CODshaklee