Set Ramadhan 2017

Amacam cun tak Set Buffet Ramadhan Nora?

Boleh ambil masa sahur, sebelum tidur even waktu buka pun boleh

Yang mana bujang tu memang sah sah la malas nak bangun masak untuk sahur kan? So nak senang boleh bancuh ESP atau Meal Shake ni. Bancuh sedap sedap confirm tahan sampai azan Magrib

Yang dah kahwin tapi still nak maintain berat badan, lagi la Nora recommend ambil ESP and Mealshake ni. Confirm tip top!

Untuk buka puasa pulak boleh zass terus ambil Performance Drink. Untuk hydratekan badan, and bagi balik tenaga kita lepas sehari suntuk puasa.

Yang mana selalu terpaksa buka kat jalan raya memang la wajib bawak Performance Drink ni. Letak kat office bila nak balik bancuh siap siap dalam shaker ke botol air ke pastu dengar je azan terus minum

Kita tukar cara makan kita puasa ni. Alang alang puasa untuk ibadah, latih sekali diri untuk mula ambil makanan sihat

Yang untung badan sendiri juga👍

Kalau berminat anda boleh pergi ke Kedai Shaklee Nora atau hubungi Nora dibawah untuk maklumat lanjut  ♥ ♥